Tulevana kesänä suuntaamme jälleen kohti Yhdysvaltoja. Tälläkin kertaa lennämme San Franciscoon, josta vuokraamme matkailuauton kolmeksi viikoksi. 

Miksi sama kohde? Suurimpana syynä on edullinen lento ja matkailuauton vuokra. Itärannikolle olisi ollut vieläkin edullisempia lentoja, mutta matkailuauton vuokrat näyttivät olevan reilusti korkeampia. Toisena edullisena vaihtoehtona olisi ollut Los Angeles, mutta näistä kahdesta San Francisco tuntui helpommalta. Lisäksi vuokraamo on tuttu jo edelliseltä reissulta, joten "pakollisen pahan" hoitaminen sujuu hieman helpommin kun tietää paikat jo entuudestaan.

Ensimmäiseksi yöksi varattiin mahdollisimman edullinen hotelli vuokraamon läheltä. Tuolloin meillä ei ole tarkoituksen tehdä varsinaisesti muuta kuin levätä. Seuraavana päivänä sitten noudetaan matkailuauto ja oletettavasti suunnataan rannikkoa pitkin etelään. Lopullista päätöistä reitistä ei vielä ole tehty. Joka tapauksessa tasan kolme viikkoa meillä on matkailuauto alla.

 

Matkailuauton palautuksen jälkeen meillä on vielä pari päivää aikaa ihmetellä San Franciscon kaupunkia. Ehkäpä tällä kertaa tutkimme hiukan tarkemmin mitä tällä kaupungilla on meille tarjota.

Varsinaiset videot matkasta alkavat pe 10.11.2017 klo 15 ja videoita julkaistaan viikoittain.

 


Videot löytyvät Youtube-kanavalta

Matkailuautolla Yhdysvalloissa 2017